Dit is mijn allereerste blog voor mijn nieuwe website. Ben er zo ontzettend blij mee!

Ik ben opgegroeid in een familiebedrijf waar het altijd draaide om garens, naalden en ontwerpen. Alle vrouwelijke familieleden- oma’s, tantes, nichtjes – werkten in dit bedrijf. Als 7-jarige kreeg ik dus vanzelfsprekend ook een haaknaald in mijn hand gedrukt en werd ik wegwijs gemaakt in de beginselen van het haken. Ik kan me nog herinneren dat is supertrots was op mijn allereerste ontwerp…een zeepzakje om tussen de lakens in de kast te leggen ;). En weet je, ik heb hem altijd bewaard.

Door de jaren heen begreep ik waar het binnen het familiebedrijf om draaide. Er werd ontworpen en gehaakt voor de in die tijd bekende haak-en breitijdschriften, altijd nieuwe technieken leren via cursussen en workshops georganiseerd door die tijdschriften en andere grote namen in de designwereld. Zo heb ik geleerd dat niets standaard is, en heb mijn vaardigheden kunnen uitbouwen.

Inmiddels zijn er heel wat jaren verstreken. Getrouwd, kinderen gekregen en met manlief in zijn eigen bedrijf gewerkt. Bedrijf verkocht, naar de kust verhuisd en kinderen de deur uit. Dus tijd om het ontwerpen weer volledig op te pakken, al wordt ik flink geplaagd door reuma. Dit weerhoudt mij er niet van heerlijk te haken en/of breien.

Mijn ontwerpen vinden jullie in de shop.

Groetjes

Carin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.